ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία ΒLOKAPORT AEBE ιδρύθηκε το 1981 και είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα των θωρακισμένων θυρών στην ελληνική αγορά. Εδρεύει στην Αθήνα με 3 σημεία λιανικής πώλησης ενώ παράλληλα διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο αντιπροσώπων σ’ όλη την Ελλάδα. Επισκεφτείτε ένα σημείο πώλησης, ενημερωθείτε για τα προϊόντα μας και επωφεληθείτε τις νέες προνομιακές μας τιμές.

Η εταιρεία ΒLOKAPORT  είναι η μόνη στην Ελλάδα που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικότητα με την Ιταλική Tesio Τοrino Porte Spa,  μία από τις κορυφαίες εταιρίες παραγωγής πορτών ασφαλείας στην Ευρώπη. Τα προϊόντα  Tesio διακρίνονται για την ποιότητα, την αξιοπιστία  και την προηγμένη τεχνολογία τους.

 H BLOKAPORT εκτός από θωρακισμένες πόρτες και κλειδαριές διαθέτει πόρτες εσωτερικού χώρου, μεταλλικές πόρτες αποθήκης και γραφείων, πόρτες πυράντοχες και πυρασφαλείας, χρηματοκιβώτια καθώς και πτυσσόμενες σιδεριές ασφαλείας. Επίσης κατασκευάζουμε ειδικές πόρτες για νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες και σχολεία.

Οι πελάτες μας μπορούν να καλύψουν πλήρως όλες τις ανάγκες τους, καθώς διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων και δυνατότητα κατασκευής θυρών ακόμα και σε ειδικές διαστάσεις και κατασκευές. Έχουμε την δυνατότητα να δώσουμε λύσεις ως  και την πιο μικρή λεπτομέρεια. 

Η πείρα, η υψηλή αισθητική, η ποιότητα των προϊόντων μας και οι αυστηροί τεχνικοί έλεγχοι, είναι οι πιο βασικοί παράγοντες  για την επιτυχία της BLOKAPORT  στην ελληνική αγορά για περισσότερο από 30 χρόνια !